Persoonlijke ontwikkeling:

Heb je een specifieke persoonlijke ontwikkelvraag? Ben je op zoek naar verdieping? Ben je succesvol maar voel je niet meer wat jou echt drijft? Weet je dat de antwoorden in jezelf zitten en kun je ze nog niet vinden? C2 coaching kan voor jou een uitkomst zijn.

Onze Certified HBM Coaches begeleiden je in een individueel traject om meer vanuit je natuurlijke talent en minder vanuit je prestatiekracht te werken. Elk traject start met een ACT®-meting (HBM). Ontdek je verborgen talenten!


Wat is HBM?


HBM is een filosofie, een wijze van kijken naar mensen in organisaties. Door de gehele mens te zien met al zijn talenten en mogelijkheden, maar ook zijn aangepast gedrag, zoomen we in op zijn werkelijke toegevoegde waarde. Het is van ‘resource’ naar ‘mens’, het is van 2D naar 3D, het is van zwart/wit naar full-color.


HBM voor organisaties
Je kunt HBM toepassen bij iedereen en in alle organisaties. Het gaat jou en de organisatie meer slagkracht geven, omdat het de verborgen talenten en aangeleerde belemmeringen van de medewerker zichtbaar maakt. Dat is een schat aan stuurinformatie voor de organisatie. Daardoor kan de medewerker zich werkelijk gaan ontwikkelen en groeien naar de rol van intern ondernemer.
De tijd is rijp voor een ontwikkeling van HRM naar HBM. Wat dat oplevert? Gelukkige mensen in succesvolle organisaties.Intake gesprek Persoonlijke coaching (gratis)

HBM