Troelstralaan 5, 1272 JX Huizen  |  06 - 54256547

                                                                                                                    Referenties


Onze klanten aan het woord over C2i:

Tom

Ik ben met open vizier en gezonde dosis nieuwsgierigheid dit coaching traject gestart. De confrontatie met datgene wat je stiekem al weet heb ik als prettig ervaren. De coaching wordt gedaan zonder oordeel des persoon en diens situatie en is geheel op jezelf gericht. Juist die hele persoonlijke benadering is mij erg goed bevallen. Het heeft mij inzicht in mijn loopbaankeuzes opgeleverd maar ook een duidelijk beeld over mijn kwaliteiten en hoe deze in te zetten in mnijn carriere. Dit traject geeft tevens inzicht in jou als persoon en je eigen dynamiek binnen organisatie en relaties. Een echte aanrader!

Babette

Niet alleen heel waardevol, maar ook heel prettig. Dat is mijn ervaring met Richard tijdens het uitvoeren van een ACTMe analyse. Als ervaren gesprekspartner is Richard open, uitdagend, oprecht en informerend zonder daarbij te oordelen. Hij plaatste mij centraal en door mij stap voor stap door het (denk)proces mee te nemen kwam ik tot nieuwe inzichten en bruikbare conclusies waar ik enthousiast van word. Zowel mijn eigen ervaring, als die van mensen in mijn omgeving, maken dat ik Richard van harte aanbeveel. Ik kijk er ontzettend naar uit binnenkort weer vervolg te geven aan de volgende stap. Richard, bedankt!

Rene

Ik heb bij Richard een ACT meting mogen doen. Wonderlijk hoe raak de meting is. In de loop der jaren diverse testen en profielen langs zien komen, maar geen één die zo raak was en die vooral kan laten zien op welke gebieden je nog verder kunt groeien. Vooral de uitleg van de uitkomsten door Richard heeft mij geholpen in keuzes maken, welke kant ik mij kan ontwikkelen en wat mij ook meer voldoening zal brengen. Ik kan de ACT-meting bij Richard zeker aanbevelen. Niet alleen als je op het punt staat keuzes te maken. Het geeft ook inzichten op welk gebied in je huidige werk/privé meer uit kan halen.


Bart

Ik ging met een open gevoel het coachtraject in, waarbij ik eerder al een traject doorlopen heb met een loopbaancoach. De coaching van Richard was ten opzichte van de eerdere loopbaan coaching verhelderend, met een andere benadering. Het heeft mij ertoe gezet op een andere manier naar mijn handelen en denkwijze te kijken, en hieraan te gaan werken. Ik merk dat ik met een positievere houding kijk naar de veranderingen in de organisatie en naar mijn toekomst.


Ingrid

Ik heb Richard leren kennen als een gedreven en resultaat gerichte man met veel kennis op het gebied van resultaatgericht werken, continu verbeteren, team verandering en personal coaching. Hij is in staat om in een korte tijd "de vinger op de zere plek te leggen" en daardoor in staat om een team en/of personen in beweging te krijgen. Daarnaast heeft Richard mij gecoacht in het verder ontdekken van mijn valkuilen en mijn kracht in mijn rol als (operationeel) manager / leider. Deze coachsessies hebben mij waardevolle inzichten gegeven. Daarnaast beschikt hij over diverse vaardigheden en heeft hij een breed repertoire aan (Lean)tools die hij in inzet om veranderingen te realiseren. Ik heb de afgelopen 2 jaar met veel plezier samengewerkt met Richard.

Emile

Bij NS heb ik 1,5 jaar mogen samenwerken met Richard in het MT Service & Operatie. Daarnaast heeft Richard mijn team in Regio Noord gecoacht op het continu verbeteren van onze operationele resultaten. In een korte tijd heeft hij een heldere structuur neergezet, teamgroei gerealiseerd en had daarnaast ook aandacht voor de individuele ontwikkeling van teamleden. Richard is mensgericht, gepassioneerd en prettig in de samenwerking, waarbij hij de confrontatie niet uit de weg gaat als dit nodig is. Door zijn kennis en ervaring weet Richard snel tot de kern van het probleem te komen en scherpte aan te brengen binnen een team. Met betere resultaten tot gevolg. Ik heb Richard ervaren als een waardevolle aanvulling van mijn team.

Henry

Richard is een zeer ervaren business consultant. Hij is in staat om een team te smeden met een duidelijke ambitie. Door zijn enthousiasme weet hij mensen in beweging te krijgen en te houden. Hij beheerst zowel de structuur- als de cultuurzijde van een verandertraject. Door zijn kennis en ervaring opereert hij moeiteloos op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. In de periode dat ik met hem heb samengewerkt heeft hij gezorgd voor: - de realisatie van meerdere efficiency-verbeterprogramma's: met behulp van de lean filosofie en lean technieken heeft hij gezorgd voor een hogere klanttevredenheid icm een flinke efficiency (20%); - de functionele en hiërarchische aansturing van teams waarbij hij heeft gezorgd voor de professionele ontwikkeling van teamleden; - inzicht in de organisatie-ontwikkelingen en implementaties binnen de MT's van Bedrijven; - een actieve bijdrage aan de professionalisering van de eenheid Implementatiebegeleiding. Richard is een enthousiaste, no-nonsense en betrouwbare professional die daadwerkelijk voor resultaat zorgt. Hij houdt vanuit overzicht de regie en weet mensen te binden en te boeien.

Arthur

Een jaar lang heb ik met Richard mogen samenwerken bij de NS om van de NS een meer resultaatgerichte en continu verbeterende organisatie te maken. Ik heb Richard leren kennen als een gedreven en gepassioneerde man met een enorme kennis op het gebied van resultaatgericht werken, continu verbeteren en organisatie- en team verandering. Zijn manier van veranderen, gericht op het leiderschap en gedrag van de persoon en het team zijn uniek te noemen. Hij krijgt op een snelle manier een team in beweging en schroomt daarin de confrontatie die soms hard nodig is niet. Door zijn manier van werken en communiceren zorgt hij ervoor dat je je nooit bedreigt maar juist met nieuwe inzichten geholpen en gesteund voelt. En door zijn brede kennis en ervaring op het gebied van Lean transformaties en Teamcoaching weet hij ook snel wat nodig is in het hier en nu om doorbraken te realiseren. Hij zet met gemak verschillende (Lean)tools in als dat op dat moment nodig is voor de doorbraak of de verandering. Ik heb met heel veel plezier met Richard samen gewerkt en hoop dat ook weer snel te mogen doen!